Gratulerar Herr och Fru Lindh!


Ett år! Så himla bra :)

Så Uniq nu har jag hottat upp den förra bilden något. Färgerna ser väldigt blåa ut på min skärm just nu, det ska vara grått. Det kanske ser annorlunda ut för er? Hoppas också att ni får bästa myshelgen (och inte så kallt) i inlandet (Spannok?)!

Idag har varit en mycket bra dag. Har hunnit så mycket och knappt suttit vid datorn en smack (jag vet inte om det är därför den varit bra, jag förstår knappt själv vad jag egentligen menar)! Jag och Berra har hunnit förbi lägenheten och tittat också, för nu är den färdigrenoverad. Så himla himla bra! Den är så väldigt fin och vi är så nöjda och glada över hur allt resulterat. 

Tidigare ikväll hade jag Beach-träning med bästa b-rudarna och det är så himla roligt, det finns nog inget som är så roligt som beachvolley. Jag är så lycklig varje gång jag får träna denna otroligt roliga sport med dessa otroligt fina och roliga männsikor. Jippie! Jag vill egentligen vara heltidsproffs och bo i beachhallen på IKSU (ungefär som jag hade det i höstas) jämt jämt jämt! Sooooo.... eh, I framtiden kanske?

Jag och Björn fick det väldigt vardagslyxigt idag eftersom vi blev bjudna på middag hos Björns syster Maria. Lax och rotfrukter i ugn är så fantastiskt gott :) PLUS pannacotta till dessert, inte lite nice alltså!

Das ist alles.

Work work.



Jag gillade dehär citatet av min favorittalkshow-host through all times. CONAN!
Oj vad jag Stina och Björn återspelade varje avsnitt från den showen på gymnasiet. Herre-min-gud vad bra det var. *nostalgisk*
...
...
...
Kanske också fungerar som affsich?

Less

Inte lite less på min hals just nu.
Var faktiskt på jobbet igår för jag hade tänkte prova om rösten skulle hålla. MEN det gjorde den förstås inte. Fick gå hem efter 4 timmar ungefär efter att jag tappat rösten totalt. Så idag har jag varit tyst mest hela tiden för att spara rösten. Varför ska sjukdomen vara så seglivad?
Hoppas ni andra har det bättre än mig iaf!

Bildregn på våra tapeter


Tapeten vi valde till hallen.



Halltapeten på nära håll.


Tapeten vi valde till vardagsrummet. Mörk grå.


Den ser lite varmare ut på den här bilden än vad den egentligen är.


Tapeten vi valde till det andra sovrummet/kontor/gästrum.


På nära håll..


Tapeten i vårt sovrum.


...


Tapeten i köket. Eftersom köksinredningen i lägenheten är sjukt trist ville vi "brassa" på lite. Den känns väldigt kontrastrik och bra mot de andra tråkiga.

I liiiiike... Bilden känns lite gul/rosa eller något nu på datorn men bakgrunden är i själva verket vit.

Bilderna har jag lånat från Eco Decorama samt Boråstapeter Borosan.

Kreativitet



Ramlade över ett fint citat när jag surfade och slängde ihop den här lilla planschen.

Världens sämsta blogg?


Bild som Berra tagit men jag redigerat. Sminket har jag själv fixat.

Kikade på min historik gällande besökare på den här bloggen och otroligt nog är det folk som är in här? Varför säger jag då? Jag måste vara världens sämsta bloggerska eftersom jag aldrig uppdaterar. Aldrig berättar något roligt och instressant. Men på något konstigt vänster hittar ändå folk hit. Så det är ju roligt iaf :)

Kan berätta att jag fortfarande är hemma från jobbet. Min röst är skitskum och går från nasal och ljus till mörk och dov konstant i ett. Inte jättebra att gå till jobbet för tidigt eftersom det enda jag gör när jag är där är att prata i telefon. Björn kommenterade för övrigt att  när rösten blir väldigt ljus och ansträngd låter jag lite som min mamma när hon hade som mest problem med sin röst.

Over and out!

Sjukling






Björn är så snäll och passar upp mig så bra nu när jag är sjuk... Duktig kille.

Jag har varit sjuk de senaste dagarna. Halsont, feber och varit utan röst också. Gör så attans ont att hosta idag. Jag fäller tårar för det är så synd om mig, kan inte ni också göra det för min skull? Det skulle nog kännas bättre faktiskt.
Sakta börjar rösten komma tillbaka iaf. Är så sjukt trött hela tiden, har sovit jättemycket senaste dagarna. Jag vill bli frisk pronto!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt förutom att klaga och gnälla över hur synd det är om mig. Har fullt upp i livet så jag hinner inte med att blogga direkt. Som min trogna lilla sköna läsar-skara kanske märkt?
Hinner inte med de saker jag verkligen vill göra. Orken finns inte där när jag väl har tid och utrymme till skojsiga saker. Himlarns att man ska måsta gå å bli vuxen!
Men jobb är väl bra också å ena sidan.. Idag till exempel är min andra dag hemma från jobbet och jag har betalt för att vara hemma...(?) vad hende?

Jag och Berra har för övrigt fått läggan på hagmarksvägen nu! Yey! Så helgen den 4 mars blire nog inflyttning!
Glad Alla Hjärtans Dag! Jag kom på att jag har ju fått en blomma av Berra, en himla fin rosbuske! Men inte tusan har jag köpt något tillbaka till honom. Dålig flickvän.


Julen 2010



Mohehe.. Från vår julklappsutdelning på julafton. Bättre sent än aldrig.

Tjohooo



Har fått lite påtryckningar från lite varstans att det är dags att uppdatera bloggen. Kanske är lite sant ändå.. Ehhuuum...
Är nu inne på min fjärde vecka på bredbandsbolaget och det går väl helt okej. Än så är det många frågetecken men det ska väl bli bättre med tiden. Just nu jobbar jag kväll vilket innebär att jag börjar 12.45 och jobbar till 21.30. Tungt. Men man får ju betalt :) Så sjuuukt mycket tekniskt det har varit att ta in, har lärt mig så otroligt mycket under dessa veckor så nu gäller det väl bara att börja förvalta kunskaperna praktiskt när jag ska hjälpa kunder. Oh well.

Det finns rätt mkt som har hänt sen sist jag skrev. Bl.a håller jag och Berra på och leta lägenhet här i Umeå. Imorrn ska vi faktiskt och kolla på en 3a på Haga, så vi får se hur den känns. Sen firade jag och Berra 2 år för 2 veckor sedan. Skål på oss! Och till helgen ska jag åt Piiit för att hälsa på morsfars och hjälpa till på Lijda Live. Juste, sen har ju Berra klippt sig! Se så tjusig han blev :) Världens bästa Anna Sidenmark genomförde förvandlingen!


Seeeeen vet jag inte vad mer som kan sägas? På fredag ska vi på Klungan, tjoho! Och direkt efter det sätter vi oss i bilen och åker upp till Piteå.
Det blev en liten speeedy update. Hoppas ni har överseende, det är ju bara en blogg för fan.





RSS 2.0