Lumiére



Kolla vilken fin lampa jag fått!
Otroligt ändå att min mormor har sytt skärmen själv. Vilket jädra gissel! Orka? Ett som är säkert är att det hade jag nog aldrig pallat. Har ju tänkt sy upp mina gardiner i sovrummet till rätt längd ett BRA tag nu. Men det blir som aldrig av, min tumme har det alldeles för bra däruppe i röven. 

Anyways, ikväll har vi haft det himla trevligt. Anna kom till oss efter jobbet. Vi bjöd på kycklingwok och bänkade oss sedan framför TVn och Idol. Vi drack lite fancy-kaffe från Josses espressomaskin och klämde i oss lite morotskaka och bulla! Inte helt fel. Snarare helt rätt.

Och sen så fick jag just ett sms av Berra, han sa att han klev på planet från Chicago nu. Säger bara en sak. BRA.

Godnatt allesammen!



Surprise Surprise!




Jag satte lunchgröten i halsen när brevbäraren kom med brev till mig. Och vad fann jag i paketet?
Tack så mycket sötaste Stina! Riktigt fina färger måste jag säga. Så himla himla glad jag blev! :)
Överraskningar är nog bland det bättre sakerna som finns i denna värld.

P.S Provade nyckeln, som vi förutspått, utan framgång ;)

I press trigger, I don't press people button



God förmiddag mina få men älskade läsare!
Idag är en ny dag och här ska den minsann fångas!
Jag håller på med lite olika här hemma. Skruvade ihop en lampa som jag fick av mormor förra helgen. Den är awesome. Jag kan lägga upp en bild lite senare.
Sen håller jag på att färdigställa en tavla också. Men en bild på den lägger jag nog inte upp. HAHA!
Och och och...Pysslar jag med en hemsida. Det tar lite tid, var ett litet tag sedan jag satt och koda så det går inte fort inte. Sen är det sjukt svårt att få snyggt också.

Senare så kommer jag också hoppa upp på cykeln och fara till IKSU.

Seså, Carpe Diem!

Waiting



Jag sitter uppe och väntar på att klockan ska slå tolv så att jag kan boka in nästa veckas guldkortsträning i beach. Här gäller det att vara snabb och planera. Innan klockan är 10 över 12 så har alla 8 platser bokats upp. Sjukt ändå. Det är ju för tusan inte ens säsong. Jaja det är inte bara jag som tycker det ät toligt med beach iaf, det kan vi konstatera.
Ja hej!

Geggan


Lotta på shoppingsprång. Bilden är från September förra året när vi åkte till Sthlm en helg.

Igår efter jag varit på IKSU drog jag och Josse till Lottas nya place. Geografigränd (geggan eftersom hon kallade pedagoggränd för peddan tidigigare). Det kommer att bli ett fint litet kollektiv dedär tror jag :)

Har dammtorkat och städat i lägenheten nu på morgonen. Synd att jag skulle riva ner en tavla i vardagsrummet så att den gick sönder och fotot i ramen också gick sönder. Skit. Vad ska hänga där nu? Ååååh! Ork it!
Nu ska jag fortsätta med det jag gör innan jag åker och tränar!
Have a good one!




Kom hem då!


Björn innan deras spelning på Kulturnatta i maj 2010.

Nu har Björn varit borta i 25 dagar. Men snart kommer han äntligen hem!

Lördagskvällen i bilder




















Vilken himla trevlig kväll vi hade i lördags! Och fy bubblan vad mätt jag var också. Så himla mkt gott. Båda att äta och dricka. Vi fortsatte vidare till Challenge, och där var det också riktigt roligt :) Det får vi minsann göra om allihopa!



Back to the P


Hittade den här bilden i en av klaras mappar på datorn. Bilden är från nån fotbollsmatch i somras och jag har ingen aning om vem som tagit bilden. Något som går att utröna av bilden är då att jag nyligt färgat håret. Sådär rött är det absolut inte nu kan jag säga. Även om jag önskar att det var det.

Tjabba! Sitter nu i Svensbyn Piteå. Väntar på att morsan ska sluta jobbet och vi kan åka till mormor i Botte och gratta henne. Undrar just hur det är att fylla 77. Kommer jag själv uppleva den åldern?

Har försökt hjälpa till och städa i huset lite nu på förmiddagen. Får se om mamma ens märker det? Om it annat får hon reda på det när hon kanske läser dehär?

Öööhuum.. Jag är absolut inget roligt och säga/skriva på bloggen så vi får väl sluta här.

TJARÅ!

Björn skalar



Jag tyckte ju det var så himla festligt med den förra gif-animationen. Så här kommer det minsann en till!
Denna är ju ändock något mer avancerad. Och avancerad på det sättet att den var något mer knölig att strukturera och få till för min egen del, många bildrutor att hålla reda på menar jag. För den är ju inte särskilt avancerad för betraktaren eftersom det bara är en clementin som blir skalad. Men det kanske kan vara trevligt ändå?

Godnatt med er! Här ska det vilas! Lotta kickar nämnligen upp mig imorrnbitti på promenad redan klockan 8.

Dagen efter










Alliansen drog det något längre strået igår och "vann" valet. Beklagligt. Och något som är ännu mer beklagligt är ju att SD har tagit sig in i riksdagen. Vad tusan hände? Hur har de lyckats få så stort stöd? Till och med högre procent än Vänsterpartiet. Fy jävla fan.

Under helgen som var kom ju mami och mormor på besök. ÅH så härligt det varit. I lördags gick vi rätt många timmar på stan (jag köpte mina älsklingsskor!). Mamma fick med sig hem en rätt stor höstgarderob och mormor fick med sig en ny jacka hem. Alla riktigt nöjda med dagen. Efter stadsvandringen tog vi oss alla tre varsin powernap innan vi gick ut på promenad vid Nydalasjön. Vilket vackert väder det var!

Nu allihopen ska jag till IKSU en sväng. Sen ska jag iväg på online i eftermiddag. Ha en skön dag allihopa!



Friday I'm In Love


Mormor och Mamma på promenad i Svensbyn förra hösten.

Tjollahopp allesammen!
Håller precis i detta nu på att baka bullar. Eller just nu väntar jag på degen som står och jäser. Men snart så! Måste kika in hur man bär sig åt för att göra kanelsnäckor eftersom jag förstås glömde att handla papperformar när jag var på affär'n.

Och ikväll kommer mamsen och mormor hit. Det ska vara här hos mig i helgen och jag ser fram emot det så mycket :)

Igårkväll så kom Lotta och Lintu hit och hälsade på, vi kikade på idol och drack Latte som Josse gjorde i sin nya espressomaskin. Lintu är så himla duktig och lyssnar oftast på matte. Töt hund.

Ok. Nu ska jag återgå till köket och bullbaket.
Trevlig helg!






Nämen juuuust he



Ny dag nya möjligheter! Nya annonser på platsbanken! Yihooo!
Hade turen att få prata med min pojkvän nu efter ungefär 3 dagars utebliven kontakt. Skönt. Pojkarna har visst tatuerat sig också, Erik gjorde Plectors nya logga på sin arm (?) Ville fyllde i sin tidigare tatuering och Björn gjorde ett A på sin vänstra arm (den som är clean sen tidigare). A står för Algers som han, tillsammans med sina syskon har planerat att föreviga på sin kroppar.
Kanske jag själv skulle rista in ett L för LINDSTRÖM? :DDDDDDDDDDDD
Nej jag skojar faktiskt, Lindström är ju inte fullt så originellt efternamn som Algers.

Jag är faktiskt lite sugen på att baka. Kanske en sats bullar skulle komma till sin rätt?

Ha en trevlig dag allesammen!

My dad's guitar





Nu har denna vecka dragit igång och jag är fortfarande arbetslös. Riktigt kul. Eller så inte.
Har varit en hel del på IKSU och tränat senaste tiden och det kommer nog att fortsätta vara så. Men det gör inget för beach är så himla kul! :)
Imorgon ska jag ta på mig headsetet igen och agera telefonförsäljare (jag ser det inte som ett jobb, snarare ett straff) men det genererar ju lite kosing och pengar är högst nödvändigt för att kunna leva har jag märkt (!?). Ska jobba 4-5 gånger hade jag tänkt fram till Oktober. Sen fåre banne mig räcka.

Igår var jag och Josse bjudna på middag hos Anna. Vi fick supergod taccopaj med guacamole och sallad! Sen så fick man träffa Joel också en sväng innan han drog vidare till några kompisar. Trevlisch.

Idag kom faktiskt Josses brorsas familj hit och åt en snabb middag och tog en snabb kaffe, innan de åkte vidare på sin minisemester till södra Sverige över helgen. Fint med lite främmande. Sen så har jag varit på IKSU 2 gånger idag. That's about it.

Sen så har jag inte hört av Björn på 3 dagar vilket för mig är en rejäl plåga.

Åh vilket roligt liv hon lever den där Fanny tänker ni nu... Nej säger jag då. Så för att referera något överhuvudtaget i detta inlägg till bilderna ovan så tänkte jag säga att dels hade min farsa spindelnätsmönster i svart/vitt på sin elgitarr tidigare. Och sen så kan jag också säga att en megastor spindel hemskt gärna får komma förbi ikväll och äta upp mig.
Sådärja. Muntert inlägg. Godnatt.






Texas Tour


Jag fotade Plector i våras.

Rise and shine och God morgon! 
Har faktsikt varit vaken ett tag, men det var inte så att jag kastade mig fram till datorn för att skriva ett blogginlägg. Nåväl.
Igår fick jag prata med Björn en kort sväng, just då var dom på baseball och såg Texas Rangers mot NY Yankees. Häftigt, hade jag också gärna gjort en dag som igår kan jag säga! Så himla trist väder det var igår, gick knappt ut på hela dagen.
I lördags hade vi en lite Queen of the Beach-turnering i beachhallen. Vi spelade i två timmar ungefär och sen bastade/duschade vi innan vi gick över till Lena och drack vin och snackade. Väldigt trevligt afton! :)
Jag längtar till helgen för då får jag minsann besök av inga mindre än Mormor Mamma och Klara Kluck.

Men tillbaka till Plector och deras turné i USA, det går bra för dem och hade ett tufft set i lördags med 2 spelaningar på dagen och en tredje på kvällen. Idag drar de vidare Amarillo, TX och det är ungefär 4-5 timmars bilkörning från Dallas. Ni kan följa deras Twitter här.

Ha en skön monday everybody! Gissa vart jag ska strax? ;)

No plans for tonight


Min frippas som jag gjorde för ett par veckor sedan. 

Herrow! Kom just hem efter en sväng på stan. Fick med mig ett par byxor hem som är väldigt fina och som jag var i stort behov utav. Ska strax till IKSU och köra mitt andra träningspass för dagen :)
Ikväll blir det nog att vara i hemmets lugna vrå, kanske se en film eller något. Vi får se vad jag känner för.

Nu måste jag rusa vidare. Krams!

Valet 2010


Här är mitt andra T-Shirtförslag till arbetsprovet på Berghs. Kampanjet gick ut på att öka valdeltagandet bland förstagångsväljare.

Jag kan ju tipsa om att ni ska slå på 4:an ikväll 22.40 för att se debatten mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt. Lär bli hätskt.

Nu ska jag iväg på affär'n, och sen blir det träning!



Lack



Lånade Josses nagellack. Himla snygg färg kan jag tycka. Mindre snygga händer däremot, gula och bleka.
Men vad tycker ni om gif-animationen då?
Juste. Världsklass.

Lintu







Lintu är nu 14 veckor och såhär ser han ut. Känner att det blivit rätt många hund-bilder senaste veckorna. Inte så konstigt kanske, Maja och Lintu är ju så fina. Men tänk er då om jag hade haft en egen hund.. Hur många bilder skulle det då bli?... :)


In Cleaning-Take


Jag, igår när jag var på en liten kort foto-runda ute på Tomtebo/Innertavle.

Japp nu är jag i städartagen. Jag är sjukt less på vårt sovrum, det blir så himla dammigt så himla fort! Jag MÅSTE dammsuga 2 ggr i veckan. Om jag inte gjorde det skulle jag kvävas i sömnen eftersom min mun skulle bli fullproppad med dammtussar (ja, jag sover visst med öppen mun). HUR KUL ÄR DET? Det samlas dammråttor i vartenda hörn till skillnad från andra rum i lägenheten. I Josses rum är det aldrig dammigt. Orättvist, å ena sidan har hon fula tapeter. Det kanske har med det att göra? - Neeeej, det gå ju int!

Lalala, nu ska jag byta gardiner. Byta till någon av mina andra tråkiga gardiner.

Skogsmulle









Dagens skörd ute i skogen på Tomtebo/Innertavle. Åkte och fotade en sväng innan träningen.

Nu ska det lagas leverbiff för hela slanten innan jag drar till IKSU en sväng till innan FOTBOLLEN. Jag och Josse har bestämt hos för att det ska bli fotbollsmys här ikväll. Kom förbi vetja! :)

Later!

IT'S ALIVE


Bandbild som jag tog i våras. 

Pojkarna lever! Björn ringde sent igårkväll och berättade att dem var framme och vid liv. Resan hade gått bra och dom lovordar redan personerna som de bor hos. De märker redan stor skillnad från förra USA-turnén och vilka människor de hade att handskas med då. Så det är ju riktigt roligt :) På torsdag har de deras första spelning, San Antonio, Texas. Här kan  ni kika på deras spelschema och vilka platser de ska spela på om ni är intresserade.

Tjo flöjt!



Helgen som var




Några fler bilder på syrran. Himla snygg som vanligt.

Ok, idag har det varit måndag och jag är tillbaka i Ume-town efter en helg i Pite. Hemma i Piteå var allt bra och staden bjöd på himla fint väder. Jag fick skjuts med Josse upp, himla SOFT att slippa bussen. Fredagskvällen bjöd på flams med syrran och morsan vid middagsbordet. Sen efter lite skjutsning och hämtning till stan var det dags för fotboll och ZLATAN i spetsen. Tack för den fina fotbollen i fredags grabbar, hemskt uppskattat!
I lördags var vi på stan en sväng när Klara klippte sig. Handlade lite och gick och fikade på kvartersbageriet. Väl hemma snörde jag ihop en fudge-kaka till efterätt innan vi traskade över till Therése, Fredrik och Wilda och åt supergod middag. Där stannade vi hela kvällen, kollade på tv och spelade sällskapsspel.
Igår hann vi till stan en sväng till faktiskt, köpte mig ett par sammetsleggins. Sen var det middagsinhandling på kvantum. Och vid halv 8 igårkväll åkte jag tillbaka i till Umeå tillsammans med Lotta och Maja. SWEET med skjuts tillbaka till Umeå också, vissa dagar har man bara så tur. För jag hatar verkligen bussfärden mellan Umeå och Piteå.

Idag hade jag beachträning mellan 10 och 12, efter det gick jag och gymmade. Det är så kul med beach, jag dör jag dör.. Hoho jaja.

Sen så är Björn nu i Dallas, Texas. Har fått sms av honom med jag tycker minsann han bör ringa snart för jag vill veta hur han mår.

Kram allihopen!

doggystyle





Lotta och Daniels två doggys. Tycker bilden är så skön när Lintu biter i Majas koppel. Lite synd på att halva huvudet på Maja är ute ur bild. Men här ser man lite hur tuff Lintu är.
Nu ska vi på affärn och sen ska jag dra till beachhallen, och ikväll blir det middag i Holmsund hos Berras päron.

Kram på er!

andrahandsdag



Jag och Berra tog oss en tur i stadens olika second hand affärer idag. Trevligt trevligt. Det blev ingen lampfot som jag egentligen ville hitta till ett litet "projekt" som jag har. Men å ena sidan fann jag denna häftiga 80-talsjacka. Axelvaddarna är dock enorma så dom kommer jag nog att sprätta bort, men annars tycker jag den är väldigt tjusig.
Det blev även sushi till lunch idag, det blir tamigtusan godare och godare för varje gång jag äter det.

Har även varit en beachhallen 4 timmar i eftermiddag/kväll. Inte lite roligt. Blir nog en träning imorrn förmiddag också :)

Trevlig kväll på er!


RSS 2.0