Sunday bloody sunday


Kluckan i somras, fotad av mig.

Ja hej!
Jag är så trött så trött och ändå har jag sovit så mycket så mycket.
Större delen av gårdagen höll jag till i beachhallen på IKSU, vi spelade två matcher och förlorade båda. S-K-I-T. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om insatsen mer än att det är frustrerande att spela mot lag som är så mycket bättre och att man därför inte får chansen att visa vad man går för. Jaja, det är bara att kämpa vidare så man blir bättre.

Vid middagstid kom Berras päron och hämtade upp oss och då drog vi ner på stan och åt sushi. Fy babian vad gott det är, men jag gillar nog faktiskt när man gör egen sushi lite mer. Dels känns det fräschare att göra egna eftersom det gick sjukt snabbt igår att få våra beställningar (hur länge har de varit färdiga egentligen) och sen äter man ju trippelt fler än de stackars 9 california-rullarna jag tryckte igår.
Efter middagen traskade vi till Saga-teatern och kikade på Flhip Flhop (en föreställning/teater/dans/nånting) Det var väl bra, men allt var så sjukt osammanhängande och det var lite jobbigt som åskådare att inte förstå vart man är påväg i berättelsen. Hur som haver var det ju förstås trevligt att vara lite mer kulturell än vad man vanligtvis är. Kändes så sjukt att jag tackade nej till fest igårkväll tillsammans med beachbrudarna. När nånsin händer det mig liksom? för att "nej tyvärr, jaeg ska gå på teaaatr ikväll". Lol på den.

Äh nu går jag, finns inget mer att skriva.
Eller jo... Min syrra har höstlov i veckan och hon kommer och hälsar på oss i några dagar. Det kommer bli FETT.

Fredagsmys



Tjolahopp!
Nu är det fredagsmys på hög nivå. Äter marängswiss och har en chipsskål också inom räckhåll. Det är bra.
Imorrn är det beachturnering som gäller på IKSU så jag laddar upp på bästa möjliga sätt.

Som ni kanske märker har jag en ny, header. Vad tycks?


Sen är bilden i inlägget från i somras, jag tänkte att jag skulle se ut som Kissie. (?)

NU ÄRE IDOL. FETT!

Carrot Cake



Nu är det hög tid för en fika tycker jag. Trycker i mig två bitar morotskaka bara för att jag känner för det.


Några bilder

Therése och Fredrik :)

Hanna och Tebbe :)




Sjukt kul bild..

Världens bästa mami.

Några bilder från min födelsedag hemma i Piteå.

Silent Night


Här kommer en bild på mina fina presenter som jag fick när jag fyllde år. Supertack än en gång allihopa! Hur fint som helst :) En grej som jag glömde att fota var nagellacken jag fick av Stina, men iofs så har jag ju redan visat dem en gång :)

Ja det har varit en lugn kväll hemma hos Lindström/Algers. Efter middagen blev de tv-tittande och nu ska jag släcka lampan snart. Men jag var på min första träning med utvecklingsgruppen ikväll också. Det har jag faktiskt glömt säga i allt tumult/inte tumult. I torsdags var jag på tryout för IKSU Beach träningsgrupper och jag kom faktiskt med i Utvecklingsgruppen/Dam1:an som är träningsgruppen under Elit-nivå. Så det känns riktigt roligt :) Kanske lite svårt för er att veta vad de innebär, men vi kan säga såhär att jag är himla glad och stolt! Kommer bli sjukt skoj.

Annars kan jag också säga att jag beställde den lila påfågelsklänningen idag. Så förhoppningsvis kommer den innan helgen, och förhoppningsvis sitter den någorlunda bra. Ni kanske får en bild på det senare. Jag tycker det är en himla pärs att beställa kläder från Internet...

Goodnight!



More like me?



Okej, denna är annars också rätt bra tkr jag. Den kostar bara 200 och den kan jag se mig själv använda vid fler tillfällen. Tycker den här också är himla fin. Mitt röda hår kan funka himla bra mot denna klänningen tror jag.. Sen så spelar priset på klänningen in rätt mkt eftersom jag har det som jag har det... GOSH, vad ska jag göra?

Svååååårt...



Stunning


One Shoulder Rouch Dress SEK 479, Honor Gold - NELLY.COM




Jag ska på fest nästa helg. Iksu Beach anordnar en gala med temat Oscarsgala. Hur FANTASTISK är inte den här? Att den kostar under 500 är ju för bra för att vara sant? Jag dör.
Dock lite svår kanske att hitta ett annat tillfälle att använda den. Jag vet inte hur jag ska göra, ska man gå "all in" så att säga?
Svååååårt....



Back in black



Hej hallå!
Efter ett litet uppehåll är jag nu tillbaka. Uppbrottet har berott på lite olika så jag valde att inte prioritera bloggen.
Egentligen spelar det nog inte så stor roll om jag släcker ner den här bloggen heller eftersom det är endast två stycken som överhuvudtaget kommenterat mitt lilla break. Jag trodde faktiskt det var fler personer här inne?

Jaja, spela roll. Nån lite resumé tänker jag då inte skriva eftersom det ändå inte hänt ett smack sen sist i princip. Förutom att jag åkte hem till Piteå när jag fyllde år och även träffade massa släkt och vänner när jag var på min mosters 50-årskalas som var kanonkul.
Hoppas alla har det fint!



Dagens



Min bluesgubbe som jag ritade till en musikannons som jag gjorde i våras till en restaurang här i Umeå. Men jag använde mig aldrig av den här bilden när allt kom till kritan.

Civilstånd: Trygg Sambo
Sinnesstämning: Nedstämd och grinig
Syssla: Söka jobb, hundvakt och beachträning
Krämpor: Ryggont, snorig
Övrigt: Skrek mycket igårkväll under Sveriges förlustmatch.

Ja hej..




Summer memories



Björn hjälpte mig att sätta ihop en liten stop-motion film med bilder från den gångna sommaren.
Låten är Empire of the sun - Walking on a dream. Min sommarlåt.

Min Födelsedag


Min födelsedagsuggla som jag ritade för ett par dagar sedan. Färgerna blev aspuckade när jag laddade upp dem här. Men jag har inte tid/ork att fixa till dem. Färgerna ska iaf inte vara lika skrikiga.

Nu är jag och Björn på gång att fara iväg. Vi åker ner till stan för en brunch och sedan beger vi oss mot sköna Piteå.

Så nu fyller man palindromåldern 22. Om det nu finns något som heter det.

Ha en skön dag! Det ska jag!

Happy Birthday


Daniel hälsade på!


Anna hälsade på! Det blev dock lite lustigt ljus på denna bild..


Björn var också med... förstås.


Och Lotta med för den delen. Men jag hade visst ingen bild med bara henne..





Ikväll kom mina finaste vänner och hälsade på! Grattis till mig (men det är ju egentligen imorgon).
Det blev förstås fika. För det är ju så gott.

Imorrn åker jag och Berra upp till Piteå och hälsar på. Hanna, Tebbe&Fredrik kommer på kvällen och sen på lördag blir det 50-års kalas hos min moster Kristina. Så det kommer bli en fin helg!

Tack och hej, leverpastej!

Chocolate









Hade sånt sjukt starkt sug efter choklad efter jag kom hem från min träning så jag traskade faktiskt iväg till ica halv 10 på kvällen. Strongt tkr jag... Eller.. svagt kanske också, beror på hur man ser det. Att ge efter sådär för suget.. Äh enligt mig var det bra gjort iaf.

Idag har jag och Berra också haft hand om lill-killen Lintu. Jag VET, det publiceras en hel del bilder på skrutten, men han är ju så fotogenique. Jag skämtar inte om jag sääger att var tredje bild som laddas upp är på Lintu.

Yeahyeah.. Imorrn ska vi också ha dagis jag och Berra. He bli råulit. Sen ska jag baka också. Vi får se vad det blir för något. Jag ska ha födelsedagsfika på torsdag så det behövs minsann lite go-fika. Har ju tryckt i mig alla bullar som jag bakade för två veckor sedan, så det kanske blir en sats med bullar?

Den som lever får se.

Symptom - eller Symtom?


Mina virus som jag ritade till en webbshop som vi gjorde. Jeterolig databaskurs. 

How the heck do you spell it in swedish? Heter det symptom eller symton utan P?

Måndag hela dagen



















Idag är vi med hund jag och Berra. Två dagisfröknar kan man säga. Lintus Matte har långa skoldagar i veckan så därför ställer vi upp med lite passning. Och här kommer det lite bilder från i lördags när vi alla var ute på promenad vid Nydalasjön.

Äntligen!



Nu är Björn HEMMA! Vi har käkat taccos och nu blir det godis tillsammans med idol. Yes vilken kväll säger jag bara. Jag är sjuuukt trött, lär somna innan tio på soffan.
Ha en skön fredagkväll!


RSS 2.0