Månens dag













Idag är det måndag, som ni alla kanske vet?
Och i lördags såg det ut såhär när vi åt god mat. 

Nu ska jag pilla vidare i DreamWeaver. Hejdå!

Första Advent




Det snöade konstant i 3 dagar har i Umeå. Ungefär såhär såg det ut!


I helgen har min mor varit här och hälsat på hos oss. Hon är hjälpt mig med julklappar, matlagning, bakning och sedan möblerade om hon om litegrann det sista hon gjorde innan hon åkte hem. Hon är snäll och fin, mor min.




Skitinlägg!



Åhh jag vet inte vad jag ska skriva. En vanlig dag i mitt vanliga tråkiga liv. Bjuder på en bild istället!
Imorrn kommer jag att skriva ngt lite roligare.. Jag ska försöka åtminstone.
Kram hejs!

Ligga på latsidan




Kom ganska nyligt hem från Iksu och har just borstat tänderna efter att ha tryckt knäckemackor och Oboy. Visst var det Oboy man skulle dricka mor? Det blev 5 timmar sammanlagt, med beach och gym inräknat. Det är väl lagom?



Muppar


Muppets show!

Bjuder på en fin bild på två fina personer.

Igår träffade jag i varje fall en fotograf om en eventuell framtida praktik. Kändes riktigt bra och roligt, vi får se vad jag väljer att göra. Hade tänkt att jag ska ringa runt till lite andra ställen, kommunikationsbyråer och reklambyråer och se hur det ställer sig till en praktikant.

Är fortfarande förkyld, men idag tänker jag banne mig träna! Gym och sen beachträning ikväll. Det ska bli sköj.
Sitter i DreamWeaver och pillar, det ska bli en färdigställd hemsida/portfolio så småningom.

Ha en trevlig tuesday everybody!

Tuffare?


Jag veeeeet... Men förstår ni vad jag vill komma?



Lördag hela dagen



Här kommer en bild på min pudding till syster också. Varensågoda.. (momme).

Jag gillar att mitt senaste blogginlägg skapade en chat-konversation mellan min mor och min kusin. Trevlig läsning tycker jag. Men om jag förstår det rätt tycker ni att Björns nya hår är lite väl mycket city-boy. Och inte riktigt rätt? Jag kan hålla med om det, jag hade väl egentligen tänkt att få fram en mer rockabilly-style över håret. Men det kanske gick i stöpet.. Den rosa bakgrunden i bilden ger en känsla av fancy-boy och påverkar mer än vad man kanske tror. Det ska jag kolla upp!

Vi gick en sväng till strömpilen i eftermiddag. Vi gick på Expert, Boa, ICA och jag köpte en roughe också. Sen fick jag TVÅ komplimanger för mina örhängen? Sen när blev svenskarna så osvenska och ger komplimanger till främlingar? Men det var väl trevligt antar jag...

Nu ska jag strax möta upp med Berra och Måns som spelat squash och så ska vi traska till Haga för vin och spelkväll. Lär bli trevligt!
Vad gör mina kära läsare ikväll?

New haircut



Berra har klippt sig! Vad tycker ni?



Bloggiblogg



God eftermiddag!
Idag känner jag mig peppad och uppåt! Tjoho!
Jag har städat hela huset, nu äre lite plock och sånt kvar bara. Kanske jag ska spara lite till Björn? Dela med mig lite..? Jag vet, jag är så schysst!!

Ringde ett samtal också angående praktikplats, det är nog så jag kanske får lösa den här himla arbetslöshetsfrågan. Så jag ska träffa en fotograf på måndag, får se hur det blir :)

Seeen, ska jag till iksu strax. He jär råulit vä beach!



Tillägnad min syster



Jag känner mig på bra humör i eftermiddag. Så jag tänkte bjuda på dehär.


37.8



Sent igårkväll kom vi hem från Piteå efter att ha avnjutit en fantastisk middag hos Lotta och Daniel. Gott folk: Tjäder och trattkantareller fungerar fantastiskt bra ihop och speciellt i min mun och mage.
På lördagkväll fick vi också äta fantastiskt, älgfilé och höstprimörer. NOMNOMNOM!!!1
Och i fredags.....! Taccos! Jag kan nog aldrig bli less taccos, det är en stående favorit.

Jag är rätt så hungrig så det är nog därför jag glider in på det ämnet.

Helgen är varit lugn och skön uppe i Piteå. Vi har inte haft så mkt för oss förutom att äta och slappa. Så det känns okej, sen så firade vi min mamma litegranna också eftersom hon minsann fyllt år!

Men för att återgå till min rubrik så har jag blivit lite sjuk minsann. Det gör ajaj i halsen och feber har jag också. Så jag har sovit rätt mkt i eftermiddag i hopp om att jag snabbt ska bli piggare.

Nu blire nog att gräva i frysen efter något att tillaga. Köttbullar tror jag finns, det blir bra.


Fredagspepp!




Här kommer ett stycke helgpepp.






Okej då!


Jag slänger väl upp en bild från förra helgen.Jag gillar verkligen mitt smirky smile som jag bjuder på. Lol.
Med på bilden är my beach-friend Susanna, en trevlig prick från Nordmaling. Måste bara säga att jag har klackar på bilden, det är därför jag är längre än Sus. Sus är annars 185 och jag 181. Viktigt att poängtera nu när jag inte är längst för en gångs skull :)



Grattis Mami!


Mamma och Pappa på cypern -86. 


Jag och mami på danmarksfärjan. Vet inte vilket år det är. Men jag är hyffsat lik morsan nu när man ser den här bilden ;)

Idag fyller min supermamma år! Tusen grattiskramar mor, i helgen kommer vi och hälsar på dig!



Midnatt råder





Idag var jag skademarkör på sjukhuset. Det innebar att jag fick simulera att jag var en skadad patient medan olika läkare skulle hitta min skada. Läkarna skulle examineras i en kurs som heter ATLS, och om dem skulle bli kuggade på att lösa mitt fall hade dom en chans till men om dem inte klarade det, skulle de få underkänt på hela kursen. Och den kostade visst 10.000 kr. Så alla läkare var sjukt nervösa. Det var riktigt kul faktiskt, få en inblick i "vårdvärlden", väldigt fascinerade hur sjukt duktig man kan vara på nånting.

När jag var färdig på sjukhuset vid 2-tiden så traskade jag tillbaka mot Ålidhooden som man inte direkt kan påstå var en rask promenad. Herregud kl var två, kan man inte försöka hinna skotta undan på gångvägarna också innan dess efter nattens "snöstorm"? Visst, jag kan tycka att snö är trevligt, men ibland kräver den så mycket av mig. Jag menar orka pulsa i 1km? När jag faktiskt befinner mig i en stad? Jaja, jag noterade faktiskt att bilvägen på sidan om mig var uppskottad och fin, så eloge till snöröjningen i Umeå Kommun, människorna med fordon har iaf haft en bra dag idag (dom slipper även att få sylvassa snöflingor i ansiktet eftersom dom sitter inne i en bil, vissa har tur). 

Väl inne på affärn' efter min snowerwalk rann all min irritation av mig för därinne doftade så himmelskt av lussebullar, glögg och pepparkakor. Åh åh åh! Så därför slänger jag in en bild på en fantastisk efterrätt, saffranspannacotta!
Tyvärr får ni inget recept, men dedär löser ni om ni är sugna. Jag kommer nämnligen inte ihåg exakt hur man gjorde, men att jag inte kommer ihåg receptet är inte desamma som att det i verkligheten är inte är så enkelt.

Jaja, nu ska jag iväg och spela bitch (som stina skulle ha sagt). Eller beach som det egentligen heter.

Byeee

Coach me


Nu är det verkligen kyligt ute och inne med för den delen om mornarna.


Vackra döda humle, vi ses väl nästa sommar?

Nu är det tisdag och jag kom ganska nyligt hem från Lernia där jag träffat min nya jobbcoach. Känns faktiskt väldigt bra måste jag säga. Det trodde jag inte riktigt efter alla olika versioner om jobbcoacher man hört och den personen jag själv fick träffa på arbetsförmedlingen för en tid sen.
Ok, killen på Lernia gav mig ju inget jobb straight away iofs? Men jobb finns det inte mycket utav just nu har jag visst hört. Och märkt av för den delen....

Nåväl, nästa vecka ska vi träffas igen och då ska han ha hunnit syna mitt cv och mitt personliga brev. Det är kanske där det ligger? Vi ska försöka ses ganska ofta och det tror jag minsann är rätt bra. För här behövs det minsann motivationspepp.

Så alla potentiella arbetsgivare därute. Note this: Jag heter Fanny Lindström och jag är bästallt, anställ mig?

Nu ska jag greja med sånt som är kul.



Make Up



När jag fyllde år fick jag ett presentkort av Lotta, Anna och Josse från MakeUpStore. I lördags använde jag det till en festsminkning samt att jag fick plocka på mig smink värde 600 kr! Hoppla så bra grej!

Tänkte att jag skulle visa mina tjejer och er andra the result. Och så tänkte jag berätta att jag hade fruktansvärt kul i lördags också, herregud! Jättetrevligt sällskap och supergod middag! Prisutdelningar varvat med många skratt. Sen blev det ju nattklubb också förstås och där skakade man minsann rumpa fram tills lyset tändes.-.

Nån helkroppsoutfit får ni faktiskt inte. Det är ju inte riktigt en modeblogg jag driver här!

Ha en skön kväll peeps!



ISO 1600











Här är lite bilder från i torsdags när vi fikade innan bion. Sjukt mörkt inne på waynes coffee och sjukt äckliga brownies serverades. Dem smakade kartong. Huvva.

Bilderna är brusiga därför att det som sagt var väldigt mörkt, så vi var tvungna att ta i från tårna när vi ställde in iso-talet.

Nu ska jag duscha efter min träning. Snart kommer Björn hem efter jobbet också!

Klara



Ikväll gör jag som så många andra svenskar. Har nämligen obligatoriskt fredagsmys och ser på idol. Men jag är på tu man hand, Björn är på en inflyttningsfest men jag mår alldeles utmärkt ändå. Lite skönt är det till och med.

Nu har syrran dragit hem till Piteå efter ett par dagar här hos oss. Vi har haft himla roligt. Vet inte riktigt vad jag ska berätta om vad vi har gjort, men det har blivit rätt mycket skratt i varje fall. Och skratta minsann, det är ju härligt!

Imorrn äre beachfest och jag misstrivs som fan i min nya klänning. Och och och och.. Jag måste ju bara berätta att det absolut bästa, är att det kommer bli fotografering vid entrén också. Fucking perfect. 

Jaja, det löser väl sig allteftersom kvällen fortgår. Jag har en plan över hur jag ska få bättre självsäkerhet....

Trevlig kväll!

Scott



Idag har det varit en bra dag. En rolig dag. Jag och Klara har:
Vaknat, ätit frukost.
Sett på Gossip Girl.
Drog ner på stan.
Gått en massa, tittat på fina grejer i affärer.
Fikat.
Åkt buss tillbaka till Ålidhooden.
Handlat mat.
Lagat mat.
Pussat på Björn när han kom hem (fast det var nog bara jag som gjorde det).
Stressat ned på stan igen.
Köpt biobiljetter.
Fikat igen.
Sett filmen Scott Pilgrim vs. The World och den var awesome.
Gick ut från bion.
Surat över att vi skulle få vänta en timme tills nästa buss.
Gladdes åt att vi kunde minsann åka 1:an hem och då behövde vi bara vänta tio minuter.
Kommit hem.
Tittat upp busstider till Klaras hemresa imorgon (i don't want you to leave).
Nu är frågan: Klara - Ska vi se ett avsnitt av Gossip Girl?
Klara svarar: Så gärna så älskade och bästaste syster (ok hon sa inte de där sista).

Nu ska vi se TV.

Godnatt.

Oh oh fashion baby.



Här har vi en gif från igår när jag och Klurran fotade litegranna. Ni får se resultat senare. Nån bild måste ju ha blivit bra trots att det hunnit bli rätt mörkt.
Det var bra med ljus på första stället vi var, men det var en himla obehaglig gubbe som spionerade på oss där vi höll till. Först ignorerade vi honom, tänkte att han går nog snart. Men han stod banne mig kvar och gluttade mellan slyn och trodde säkert att han inte syntes (?). Skumt. Mycket skumt. Så vi packade ihop och gick därifrån på jakt mot en nytt ställe. På de här korta 30 minutrarna hann det bli rätt så mycket mörkare. Så vi får se om jag lyckats skrapa ihop något.

Igårkväll hängde Klara med till Iksu och tränade medan jag hade träning i beachhallen. Hon tyckte visst det var rätt roligt också :)

Nu tänkte jag bjuda min syster på varma mackor på sängen. Hon sover så sött fortfarande. Sen blir det visst bestämt city och shopping om jag förstått henne rätt ? :)

Ha en bra dag!

Guess





Gissa vad jag gjorde idag på förmiddagen?

The Superdog


Här har vi Daniel och Lottas fina superhund som levererar i princip varje gång hon är ute i skogen med husse :)

Jaha och så var det måndag igen. Idag har jag tränat beach och skickat en massa mail. Till middag blir det köttfärsbiffar och potatis. Och sen ikväll ska jag iväg och lira igen. Och SÅ ser mina dagar ut på veckorna. Tragiskt och tråkigt. Såhär vill jag verkligen inte ha det. Blä.

Nu tar jag minsann paus. Igen. Och så ska jag rycka upp mig tills nästa gång.

RSS 2.0