Packning




Bilden är från midsommarafton på mig och Klara kluck. Björn fotade :)


Så himla svårt alltså. Mycket mycket svår uppgift att få allting att rymmas. PUH!
Nu ska jag tillbaka till packningen, för snart ska jag och jobba och det är det sista jag gör innan jag åker till Boooorlänge.

Ha en fin helg allihopen :)


Peace and Love 2010





Imorrn drar jag och Anna till Borlänge på Peace and Love. Riktigt skoj kommer det bli!

Detta kommer jag (läs vi) lyssna på när jag väl är där. Slängde ihop en liten pepp-lista bara, så ni andra vet vad ni går miste om ;)

Peace & Love

Jag ska visa bilder från helgen också, men min dator har varit sjukt trög och tjorvat jättemycket så jag har inte orkat sitta vid datorn överhuvudtaget.

Fint det! Nu ska jag packa och våndas över vilka kläder som ska med respektive inte ska med... Krams!




Byrå



Hallojj allihopen!
Ni har garanterat suttit som på nålar och väntat på att jag skulle uppdatera!
Nu på förmiddagen var jag och B-Boy ut på shoppingrunda. Vi var ute efter en byrå som vi kunde stoppa undan lite mer saker i för vi lever verkligen trångt just nu känns det som. Speciellt när vi möblerat om i vardagsrummet och Björn har flyttat sin dator i vårt sovrum.
Men tyvärr hittade vi inte något som riktigt var  bra. Mio bjöd ju på mycket fint men än är inte min ekonomi riktigt där. Så vi får kika vidare helt enkelt.
Snart sätter vi oss på bussen upp mot Piteå för att fira midsommar där :) Kommer bli riktigt nice, så imorgon på dagen kommer vi hänga i Svensbyn med familjen och vänner och senare efter vi ätit middag cyklar vi nog bort till Sjulnäs på poolparty hos Ripan :)

Sen så kommer ju Stina och Mattias nån gång nästa vecka (?) tror jag. Ska bli riktigt roligt med främmande, så det ser jag fram emot! Men jag åker ju till Borlänge på onsdag så jag får se om jag hinner träffa dom innan dess. I vilket fall som helst är dom ju kvar när jag kommer tillbaka så vi kommer ju hinna ses ändå!

Kram banan och Glad Midsommar på er allihopa!


Tisdag



Nu är kvällen kommen och jag och B-Boy har sett fotboll på tv och käkat jordgubbar med glass efter jag kom hem från jobbet.

Tidigare idag har jag inte gjort så mkt mer än att träna och sen stressa hem och vidare till jobbet. Dryga timmar på jobbet idag, fett varmt på kontoret och sedan lyckades jag inte sälja så mycket heller. Frustrerande när man vill så gärna.

Imorrn på förmiddagen blir det en sväng ut till Bettnäs med Carro, Hanna och Matilda, sen blir det jobb senare på kvällen också. Månne jag sälja mer än idag bara! Imorgon kanske jag lyckas ladda upp nån bild på det nymöblerade vardagsrummet också så ni får er en titt. 

Kram banan!



Plector








Helgen



Nu är det söndagkväll och helgen är över. 

I fredags jobbade jag fram till 1 och efter det traskade jag omkring på stan i regnet, hade velat hitta gardiner till vardagsrummet men ingenting kändes klockrent, så då är det väl lika bra att avvakta. Väl hemma somnade jag på soffan när jag tittade på Argentina vinna över Nordkorea. Sen på kvällen när Björn kom hem från jobbet traskade vi över till Ville med grill, kött och sallad och avnjöt en sommarmiddag. Jag åkte hem tidigare än de andra eftersom jag skulle upp tidigt för att spela beach ute på Bettnäs. Jag och Carro var ju lägst rankade så vi hamnade i gruppen med de högst rankade. Tufft men blev förstås en bra erfarenhet. Första matchen var vi båda rätt skakis när vi mötte Stockholmarna och de vann rätt enkelt med 21-10, 21-7. Men vår andramatch! Herregud vad roligt och bra vi spelade första set, våra motständare blev riktigt skakis vi ledde t.o.m med fem bollar fram till 12, sedan följdes vi åt upp till 15 poäng men där drog de sedan ifrån och vann med 21-18. Andra set blev tyvärr inte lika bra. Vi hamnade i en liten svacka och sumpade några servar för mkt så där vann de matchen också med 21-10.

Sedan igårkväll var det fest med beachgänget på Taket. Innan vi drog ner till stan så var jag på fördrink hos Hanna med mina andra nyfunna beachkompisar. Kvällen var riktigt trevlig och jag träffade ju även Dj Mattias! Riktigt roligt! Tyvärr fick väl kvällen litet snopet slut eftersom jag tappade bort de andra när de drog vidare på en annan krog, för det var ju lite väl kallt på Taket igårkväll med regn och 10 plus.

Idag har jag inte kommit upp i många knop. Annat är det med Björn, han styrde upp båda grill och rep med bandet, sedan hann han också laga sin cykel. Tummen upp.

Ha det fint!

Torsdag


Kluckan

Idag är det torsdag och jag ska snarka traska iväg ner till stan för att jobba. Berra har punka på sin egen cykel och behövde låna min på morgonen så han skulle hinna till åkeriet. Men jag tror jag tar bussen hem, vette tusan om jag orkar gå hem klockan nio i nästan 40 minuter.


På förmiddagen idag åkte jag och några tjejer ut till Bettnäs för beachspel. Riktigt roligt som vanligt och vädret var verkligen härligt! Tanken var att jag och Carro skulle spela in oss lite inför lördagen då det är Challenger. Nervöst - oja. Riktigt duktiga spelare kommer att deltaga. Sen på kvällen blir det middag på Taket med beachgänget och sedan fest på det, ser jag fram emot :)


Nu i eftermiddag har jag typ chillat, plocka saker och dona verkar man alltid måste göra dock. Lite l-e-s-s på det kanske.
Imorgon jobbar jag förmiddag till tolv sen äre heeeelg :) Sweet.

Koola Anna har ju tatuerat sig nu också, riktigt häftiga saker hon gjort! Har bara sett på bild men det ser så himla fint ut så jag vet inte vad. Modigt Anna (y).

Tjohejs!




Klara


Ville bara publicera en bild på min fina syster.

Tuesday

Tjenahopp!

Nu är jag tillbaka i Umeå efter en helskön helg i Piteå. Har verkligen inte gjort mycket utan har hängt ute i Svensbyn med min sköna familj. Jag hade ju lite planer att träffa folk och så men det ville inte riktigt klaffa. Får ta och träffa Harry vid nästa tillfälle. Kanske Lindhs är hemma under midsommar?

I söndagskväll när jag kom hem med bussen kände jag mig rätt pigg och jag kände, jag vill möblera om i vardagsrummet NU. Snälla Björn hakade på+ och vi började putta omkring sofforna och tvbänken för att hitta nån lösning. Tillslut kom vi fram till något som kändes nytt och freescht' men klockan var ju två på natten så resten av resan fick vi fixa nästa dag (måndag). Men det här med möbleringen tog sin tid. Än idag är det inte riktigt klart och så stor är ju egentligen inte skillnaden men nästan varenda pinal behövde en ny plats och det tar ju minsann tid.

Idag på förmiddagen tränade jag beach och jag känner mig rejält sliten i rygg och axel. Så vi kör på med voltaren för fulla muggar, här ska vi minsann inte känna smärta. Eventuellt kan det bli lite roligt på lördag för då kanske det blir att spela turnering ute på Bettnäs men något som däremot är definitivt är festen på taket under kvällen med beach-gänget, ser jag fram emot!

Ska kasta i mig lite käk, sen ska jag på jobbet. Tjohejs!

Svensbyn från sin bästa sida

Nu sitter vi här på altanen jag och B-Boy efter att avnjutit en lång och god frukost. Igår var det så grymt skönt ute och det är det ju idag med förresten. Vi brände oss lite överallt men det är rätt härligt att lägga sig i sängen på kvällen och det känns i skinnet att man varit ute. I LOVE IT.
Mor kom just precis ut på altanen och kom med förslaget att åka på loppis. Sagt och gjort. Här är några bilder från Klaras examen i torsdags :)




Björn med reflexskärmen - min fotoassistent.



Petra och Klara :)




Det är hit man kommer när man kommer hem

Precis som Euskefeurat sjöng. Det är hit man kommer när man kommer hem. Det är fint det!

Här kommer resultatet av Annas färg tidigare idag. Mycket fint och mycket kopprigt. Vi testade runt med reflexskärmen jag och berra.. det är ju liiite överexponerat på min hy kanske som borde ha rättats till. 





Vi får jobba lite mer med reflexskärmen, blev inte särskilt bra.
Jag fick till ett niice litet "smirk" fick jag till. 

Glad helg allihopen!

Koppar i mina toppar

Men juust det ja!
Imorgon ska jag ju till Anna som är världens bästa frisörska och fixa till min hårfärg. Nu är det rejält dassigt faktiskt och har en grymt fin utväxt med det också :)

Sen så blev det ju även klart igår att jag och Anna åker till Boooorlänge på Peace&Love, vill ni hänka så tycker jag absolut ni ska göra det :)

Sen så måste jag ju visa ett inköp jag gjorde sist jag var på stan. Jag hittade ett par sandaler som känns "okej". Varken mer eller mindre. Men priset var ju helt klart överkomligt och jag tror vi kan trivas ihop, den här sandalen och jag.



Onsdag

Min onsdag har gått väldigt fort förbi. Jag spelade lite beach på förmiddagen och på eftermiddagen handlade jag, såg star wars 2 med björn, lagade middag, åt middag, gick och köpte anti (3 munsåret på 3 månader, kul), handlade en mjukglass, såg arga snickaren och såg även greys. och nu fixade jag till en ny header här på bloggen, fy bövelen vad svårt det var att få till. men nu är den på plats i varje fall.
fy bövelen vad ful den var också. får fixa en ny senare. men nu ska jag packa inför imorrn, för då minsann åk vi tii piiit :D för nu minsann längtar jag lite efter mami och papi och kluckan med då såklart.


Telefonförsäljare

Idag på förmiddagen fick jag vara med och köra träning med Björn och de andra tjejerna. Alltså det är verkligen sjukt roligt med beach och jag känner stor motivation att ägna mer tid åt sporten. Herregyd alltså! Anyway..

Jag hade introduktion på mitt sommarjobb idag. Fick lyssna på väldigt mycket information och jag undrar hur mycket jag verkligen kommer ihåg av det. Det största orosmomentet idag var ju att vi skulle få prova på och sälja redan första dagen. GAH. Men det gick rätt bra ändå, förutom att jag var sjukt nervös inför första samtalet och jag stammade otroligt mycket när det väl kom igång. Men tusan också, jag fick ändå sålt 3 produkter under den timme vi fick sälja. Sjukt överraskad blev jag när jag fick sålt första prodkten alltså, för det kändes som att kvinnan omöjligt kunde hört det jag sagt för jag stakade mig konstant och tog pauser som "ööh" "ehum" hela tiden. Nåväl, hon tyckte jag lät så trevlig och tyckte det var fint att jag var från Piteå. WOW! Så nu hoppas jag att min dialekt kommer att ta mig till höga försäljningssiffror. Yey!

Imorgon ska jag också på introduktion, också mellan 13-21. Drygt länge och sjukt konstig tid på dygnet kan jag tycka. Well well.

Undra sa flundran när jag får tid att fixa till min bloggdesign litegrann?


Hej Svej!

Söndagskvällen

Båda igår och idag har varit ganska fullspäckade dagar. Så jag är rätt trött just nu, somnade vid 7 på soffan och vaknade vid halv tio igen när filmen på 3an börjat. Faktiskt en chickflick-film som jag inte sett (!?).

Nåväl, igår åkte jag till stan vid tolvtiden efter en skön förmiddag i sängen. Väl i stan strosade jag omkring, träffade Mattias och Stina en snabbis, anslöt mig sedan till Annas shoppingtåg som gick på högvarv. Eller vi hade nog båda varsitt tåg faktiskt. Jaja, om ni inte förstår vad jag menar så handlade vi rätt frekvent. Roligt :) Erika kom efter ett tag också och senare gick vi på bio tillsammans och såg SATC 2. Jag tyckte den var helt okej, rätt bra. Men jag har ju tittat mycket på denna serie så jag tror som att detta bidrog en del. Efter det cyklade jag hem till Ålidhooden och gick på Ica för att handla förnödenheter inför idag.

Idag har jag varit på Bettnässand och spelat en beachturnering hela dagen. Otroligt vad jag bränt mig i pannan och på fotbladen och anklarna. Jag känner mig riktigt tjusig. Nejmen, det gick inte så bra för mig eller Susanna men vi hade ju inte räknat med det heller. Vi hade riktigt roligt och vi nådda vårt mål - över 10 poäng i sista sätt och vi kom faktiskt till 14! :) Vi ser fram emot fler turneringar i sommar!
Imorgon blir det träning på förmiddagen, sedan blir det introduktion på mitt jobb.
Jag slänger upp lite bilder från i torsdags när jag var och fikade med Lotta och Anna..










Avslutningsfesten














Tack alla inblandade! Det var en väldigt fin kväll! Glad sommar allihopa :)

Examen

Japp nu är vi medieproducenter examinerade! Oj så skönt! Egentligen är det väl inte en så speciell känsla för det har inte känts som en prövning på något sätt att plugga till det där. Jag tror inte någon i klassen känner sig jättenöjd över vad utbildningen och vad den erbjudit. Jaja, något gott har ju kommit med den och det är ju de fina människorna jag lärt känna under denna tid!

Vi hade redovisningar i onsdags och det var riktigt roligt att lyssna på vad de andra gjort som exjobb, direkt efter redovisningarna och fikat vid tre drog vi till stan för att handla förnödenheter inför kvällen!
Och vilken kväll det blev sen! Så roligt, och vi hade verkligen toppenväder vid Nydalasjön, riktigt roligt att så många kom!

Igår fick jag vara med på en beachträning med tre andra tjejer. Det var riktigt roligt, och på söndag ska jag spela turnering. Herregud vad nervöst, men förstås jätteroligt också :)

Igårkväll åkte jag till stan med tjejerna och vi slöt upp på ett fik och satt där i en par timmar. Jag och Anna fick säga adjöken till Lotta som åker upp till Piteå och är där i sommar.

Och idag har jag också hunnit med lite beach, sen städade jag och Berra här hemma och tvättade några omgångar. Sedan tittade vi ju på Söderlings semifinal som var riktigt spännande!
Efter det tog vi våra hojar ned på stan och strosade på Åhléns innan vi gick på restaurang och firade vår examen. Vi hade ju förhoppning om att sitta på kajen eller i parken och käka jordgubbar, men den idén fick vi slopa. Sommarvärmen uteblev helt enkelt i afton.

Tyvärr har jag inte hittat mina sommarskor ännu, men jag kommer visa en bild på dessa efterlängtade sulor när de väl uppenbarar sig. I promise.
Tata!

Sko-Stress

Den här skon är ju ganska så nice. Men den finns ju självfallet inte i min storlek. Skit.
Denna sko är ju också rätt så schysst (vrålfin snarare) Men jag har ju tänkt leva i min sommarsko dygnet runt.  Är detta så bekvämt?
Denna sko är ganska Fanny om jag får säga det själv. Men den är ju rätt blend ändå på något vis. Är ju egentligen lite less gladiatordojjan, men det verkar ju nästa bara vara den som existerar i sommar.
Jag har ett smärre problem. Jag hittar inga sommarskor. Jag vill ha ett par sandaler eller sandaletter med inte så hög klack. Men denna perfekta sko verkar inte existera! Ovan kan ni se potentiella skor.
Zebraskon hade egentligen varit pörfekt, men självklart finns den inte i min storlek.
Träskon är ju himla frän och kan ju hänga med ganska många år tänker jag. Min förhoppning är ju att de ska hänga med dygnet runt hela sommaren, men är de så bekväma egentligen?
Den blå sandalen signalerar ju ganska mycket typisktfanny-sandal. Men jag är lite less på gladiator-style. Olyckligtvis så är det ju den enda sommarskon som verkar existera i Umeås affärer, så tyvärr är det nog bara jag som känner såhär.
Egentligen vet jag inte vad jag vill ha, men om jag ser dem då vet jag!

Robin Hood

Japp, igår var ju dagen jag startade en blogg. Och jag undrar fortfarande hur dehär kommer att gå.. Vi får väl an se.
Igårkväll var jag och Berra-boy på bio och såg Robin Hood starring Russel Crowe, Cate Blanchett m.fl,
Jag tyckte den var rätt bra faktiskt. Tiden gick grymt fort, och den var ju ändå över 2 timmar lång. För jag är ju en sån som inte är sen på att såga en film totalt om den inte faller mig i smaken. Men idag blir det ingen totalsågning, den var helt klart sevärd.
Innan vi cyklade ner på bio var vi ju tvungna att hämta våra cyklar som var uppe hos Sofie och Jon på Nydala. Det var ju där vi höll till i lördags innan vi drog ner på stan. Roligt hur hela förfesten slängde sig ut ur lägenheten för att hinna med bussen också. Vi lämnade nog stället på under 5 minuter och vi var säkert mot 15 stycken (13 girls). Jag gillar engagemanget, det får mig fortfarande att le.
Well, har ni tur kanske jag uppdaterar nån fler gång idag.

RSS 2.0