Lintu


Lotta och Daniels lilla Lintu. Gudomligt söt Finnspetsvalp på 8 veckor.

Nu är jag i Piteå, och igårkväll var jag och hälsade på den här lilla krabaten. Söt som socker.
Nu ska vi strax iväg till stan och göra lite ärenden innan vi åker till Tebbe och hälsar på och sedemera 3-års kalas hos mitt kusinbarn Anton.

Ni ska få mera bilder på hundarna. Men all tid försvann eftersom jag har fått skriva om detta inlägget 3 gånger.
Ha en fin dag!

Sol in dah Piteå


Jag och B-Boy i våras på Annas bakgård, tror det är Lotta som fotat :)


Alltså, minns ni den låten? Sol in dah Piteå. Det är väl främst infjärdensgänget under gymnasietiden som jag kan tänka mig minns den låten. Jag kommer absolut inte ihåg hur den gick, men jag minns att den var grymt ful och lejd. Om nån har den låten, kan ni inte lägga upp den på youtube och länka? Det vore fantastiskt!

Nu på förmiddagen har jag hunnit med lite beachspel, jag hade en riktigt dålig dag, långsam och inte särskilt resolut i nånting jag gjorde. Men  man måste väl få ha sånna dagar också. 

Ikväll kommer Mor Far Klara och Marika och plockar upp mig och sedan beger vi oss mot Piteå. Jag är så sjukt peppad på lite vänner, familj och havsbad kanske. Vilka är lite lediga i veckan? :)
Ska ner på stan en sväng snart och springa lite ärenden. Nästa gång jag skriver befinner jag nog mig i Piteå, om jag känner att jag har tid med blogg. Vi får se.
Krams banans



Monday Morning


Söt humla. Bilden är tagen av mig för två veckor sedan ungefär.

Nu är det ny vecka. Jobbar kvällspass ikväll så jag har minsann haft en skön sovmorgon. Har legat i sängen och läst väldigt länge. Just nu är den väldigt spännande och har kommit fram till sluttampen av berättelsen. Brottet håller på att lösas, så jag vill helst inte lägga ifrån mig boken och göra något annat utan längtar bara tills nästa gång jag får läsa. Jag älskar den känslan när det är så med en bok. Det är inte särskilt ofta, så det är magsikt när det väl händer. 

Idag är det CV-skrivning som står på schemat. Jag måste hitta ett jobb inför hösten och vintern, för i Umeå blir jag kvar ett år tills dess jag beger mig... nånstans..

Pratade just med min far-sa. Han sa att de kör upp från Sthlm imorgon så de kommer att vara i Umeå imorrnkväll, precis så att de kan hämta upp mig och sedan köra vidare mot Piteå. Himla väl avvägt. För till helgen är det ju PDOL (uttalas
pedoll om jag får säga det själv - eller som vad det egentligen står för Piteå Dansar och Ler). Och denna festivalhelg som är Piteås hetaste arrangemang (Piteå Summer Games och Nolia är två andra) under sommaren får man ju helt enkelt inte missa. Sen så längtar jag minsann lite efter familj och vänner.

Ha det bra nu idag allihopa! Kallt känns det i luften. Jag vill inte att sommaren ska lida mot sitt slut.

Främmande, Beach, Krog och Regn


Maten från igår som var så god! Duken som ni ser är ny och är från rean på Hemtex 59;- Överkomligt pris och himla tjusig tycker jag.


Desserten. Frukt och bär är bland de bästa efterätterna tycker jag nog, även om det ofta innebär att jag får
utslag på min tunga.


Är inte särskilt överförtjust i faktumet att det börjat vara mörkt ute och att man fryser när man har bara ben under sommarkvällarna. Här har ni en mörk bild på Stina!





och en sista bild på oss innan vi dansade ut i den kalla sommarnatten.

Nu är väl typ helgen slut kan man säga och jag väntar på att B-Boy ska komma hem efter sin filmeftermiddag med sina kompisar. På en stund ska vi åka till Holmsund och äta middag med Björns föräldrar och syster :)

I fredags var jag ledig så jag roade mig med diverse saker här hemma, det var himla skönt. När Stina och Mattias kom bjöd vi på egenfångad regnbåge över grillen tillsammans med potatis, lök och créme fraiche. Fy böveln vad gott.
Igår följde Björn mig till Bettnäs där jag hade Beachturnering. Orkar inte prata som mycket om det förutom att det var en härlig dag på stranden och jag och min partner Lena inte presterade särskilt bra. På kvällen bjöd vårt främmande på en mycket god thailändsk nudelcurry med räkor och en fantastisk efterätt bestående av alla möjliga exotiska frukter :) Slutligen drog vi ner på stan, på Taket och TC. Fin afton vi fick tillsammans!

Snart åker jag upp till Piteå och jag längtar lite efter familjen och vännerna..

Bye bye

/Fanny Lindström, Umeå

Vote for Fanny

Jag provade på att designa min egen sko på Nelly.com Här har ni den, ni kan ju gärna rösta på den om ni känner för det :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Cardemum bun


Min schnygga syster tidigare iår.

Hejsan!
Idag är jag ledig, och det älskar jag. Jag hade tänkt ge mig på att göra en sats med bullar. Men jag kanske ändå gör vaniljbullar, eller båda. Får se.
Ikväll kommer lite tidigare klasskamrater hit, vi får se vad vi gör. Det ska bli trevligt med en liten uppdatering om vad alla pysslar med och vad de kmr att göra till hösten. Har ni tur kanske ni t.o.m får bilder från det :)

Sen hade jag tänkt åka upp till Piteå nästa vecka. Jag kommer upp tisdag hade jag tänkt. Har ju knappt varit där ngt så nu längtar jag minsann lite. Mor och Far och syster kanske inte riktigt hunnit hem efter sin turné, men det ordnar sig nog. Kan nog lyckas få skjuts av ngn från busstation ;)

Krams på er!

Veckoslut





I fredags var jag ledig. OOO så härligt. Är inte lite less att jobba på Online nu. Men det är bara att köra på, eftersom jag inte har tänkt plugga till hösten så får jag jobba kvar där tills dess jag hittar något nytt. 
Nåväl, i fredags var jag ju ledig så jag, Carro och Hanna åkte ut till Bettnesand (jag vet ärligt talat inte om det heter Bettnessand eller Bettnässand, det stavas olika överallt.) Vi var på stranden hela dagen och det var verkligen såå härligt. Vi kände oss nöjda först vid femtiden så då knallade vi hemmåt. Väl hemma duschade jag och kort efter det kom mamma och pappa. Det var så roligt att träffa dom för det kändes som det var så länge sedan. Vi åt SUSHI och myste på. Det blev en tidig kväll för jag skulle ju upp och spela turnering på lördagmorgon ute på Bettnes.

Jag och Carro spela riktigt bra två matcher, vi har verkligen blivit mycket mycket bättre. Det blev 2 st tre-setare, men våra motständare drog det längsta strået i tredje avgörande set. Det var roligt att mamma och pappa hann se oss spela också innan de började köra vidare mot Ö-vik sedemera Stockholm och deras semester. När de hejade kändes det precis som förr när jag spelade fotboll och handboll :)

Igårkväll grillade jag och Björn när vi kom hem efter en heldag på stranden. Karré, majs, färskpotatis och grönsallad. Riktigt gott! Efteråt blev det en film, en skräckis! Paranormal Activity. Fy sjutton vilken läskig film. Jag höll på att bryta ihop och var så jäkla svettig stundtals under filmen. SE DEN om ni vill bli rädda. Hujedamej.

Sen ska vi hålla tummarna för Klara nere på Gothia i veckan! Yiiihoooooo!

OK, dehär var väl ett lite väl långt inlägg tror jag ni tycker. Mer bilder och mindre text brukar uppskattas mer har jag förstått det som.

Kram hej!

Cosy Thursday



Min fashionista till pojkvän. Här är vi påväg till vårt picknickställe.



Sötburk.



Vi slog oss ned vid älven. Och här äter jag lite gräs samtidigt som jag pratar med Lotta.



Puss.



Japp.



Puss älskling. Ettochetthalvtår!

Onsdag





Igår åt vi stekt lax och melonsallad till middag. Jag blev väldigt inspirerad av monstermallas middag som hon gjort för några dagar sedan, så denna utsökta måltid har jag dig att tacka för Malin. Och när det kommer till middagsplaner så känns det nästan som att halva energin går åt till att komma på vad tusan det är man ska äta.

Igårkväll var det ju så härligt ute så efter middagen pinnade jag och Berra iväg till Nydalabadet och tog oss ett dopp. Väldigt härligt ändå, sedan när vi var hemma igen förslog Björn en film, The Thing heter den (?!) Så sjukt kass, jag bad honom stänga av efter en halvtimme. Det ska ju vara en skräckis, så jag trodde jag skulle vara skitskraj för jag brukar ju väldigt sällan gå med på att se sådana filmer. Men det var jag då inte, det var lite skrattretande faktiskt. Visst den är ju från början på 80-talet så produktionen är väl inte jättepåkostad och sen ska det ju vara en klassiker också, men jag orkade bara inte med det. Så det slutade med att vi såg Norska Hollywoodfruar istället ;)

Nu på förmiddagen har jag hunnit spela lite beach, och jag hoppas vi hinner en sväng till innan helgen för då är det turnering ute på Bettnes! :)

Ha en fortsatt skön onsdag! I will!

Monday





Jag hade med mig kameran ut i gräset när jag och Björn kände för att sola lite i söndags, här är resultatet.

Blev ju kanske 200 bilder till men jag har inte tittat efter så noga om det fanns ngt riktigt guldkorn. De små arbetshumlorna var hemskt svåra att föreviga, satt aldrig still så någon riktig höjdarbild blev det nog tyvärr inte. Men ja publicerar ändå två st, sicken tur ni har!!!!1

Partykvällen i lördags var riktigt bra, det blev utgång på TC efter att först ha besökt taket och O'learys en schnabbis. Stina hade krusat/våfflat mitt hår och jag såg ut som en riktig 80s woman. Men det var ju bra det, jag är ju banne mig född på 80-talet.

Idag har jag spelat beach på förmiddagen, sedan cyklade jag ned på stan och krängde Vitaepro till väldigt trevliga kvinnor som var överförtjusta att jag ringde (?!) och störde dem under deras lunch/vila/tvättid/tid med tidningen/lek med barnen. Nåväl, its a dirty job and someone's gotta do it!
Efter jobbat cyklade jag hem där min man stod vid spisen, och det är ju ett himla bra ställe att stå på när man ska laga mat. Sedan efter mat och lite deg i soffan tog vi oss faktiskt ut på en löprunda till nydalabadet där vi sedan tog oss ett dopp och sedan en lätt powerwalk tillbaka hem.
Efter det har jag stått i duschen och sedan suttit här.

Skön dag med andra ord!


Party



Bilden är från April då vi var till Trondheim.


Japp helgen är här och det är även Stina och Mattias. De anlände ju redan igår eftermiddag egentligen. Då blev det go-middag men den bästa potatissalladen i världen och rödvin.
Ikväll blir det middag också förstås och sedemera utgång tror vi på, och det är t o m en såndär sällsynt kväll då jag kommer att bära högklackat (?) Stina har den inverkan på mig.

Trevlig lördagskväll på er!

Skandal Sandal



Detta är en bild på mina nya sandaler som jag köpte för nån vecka sedan. Himla fina.
Men jag önskar nästan att jag inte köpt dessa, för jag hade hellre haft råd att köpa mig ett par nya converse istället nu när dem blev stulna på Peace and Love.. Vem tusan snor ett par skor?

Nu ska jag äta upp min lunch och cykla iväg på jobbet. Ha en skön dag i solen allihopa!

Burn baby burn

En riktigt passande låtrad dagen i ära för jag har bränt mig otroligt mycket på ryggen. Gör lite ont i skrivande stund men jag får skylla mig själv när man är dum nog och glömmer kvar solskyddet hemma när man drar till stranden.
Jag fick följa med tjejerna ut till Bettnessand och spela beach och det är ju alltid lika roligt! Tog mig också sommarens första dopp, och att göra det i havet var väldigt friskt vågat kan jag tycka. Brr!
Men jag klagar inte för solen var så himla skön så jag blev fort varm igen.

Efter stranden skyndade jag mig hem för att hinna slänga i mig lite mat och sedan bege mig till jobbet. Ringde norska kunder ikväll.. ? Lite jobbigt och svårt att förstå emellanåt, men jag fick lite lön för mödan trots allt. Sen cyklade jag och hämtade upp B-Boy för illa kvickt cykla hem och slå på semifinalen. OCH som Spanien dominerade den halvleken jag sågg åtminstone. Fantastiskt, och Spanien som jag t.o.m tippat på ska vinna VM!

Jamen tack för idag, nu håller jag på att dö av värmeslag för datorn är så varm här i knät.

Kramhejs!

Resumé av helgen







Bilden är ritad av mig till ett företag under mitt exjobb våren 2010


Japp, då var man tillbaka från den väldigt intensiva helgen i Borlänge och festivalen Peace and Love. Och oj så roligt vi har haft jag och Anna! Vi åkte ju med festivalbussen på onsdagskvällen och var famme på torsdagsmorgon i Buooorlänge i Duaaalarna. Det var väldigt svårt att hitta en plats för vårt stora tält eftersom väldigt många ansåg det viktigt att vara på plats innan ens några bra artister anlänt till festivalen. Alltså att det redan kommit måndag till festivalen. Ojoj.
Såhär i efterhand hade kanske varit kul att varit någon dag tidigare men absolut inte måndag eller tom söndag som några av våra festivalkompisar som vi lärde känna.
Egentligen orkar jag nog inte skriva om allt som hände, för det var verkligen supermycket. Och tyvärr har jag inga bilder som jag kan visa heller, MEN det har däremot Anna ;) Så dom tycker jag du kan ta och slänga upp snart vännen!
Men vi hade i varje fall superkul och vädret har varit fantastiskt bra. Riktig utlandsvärme och sol hela tiden. Sen så gick vi ju på en del konserter och drack en eller annan cider också. Både jag och Anna tyckte Robyn var bäst under hela festivalen, hon är verkligen grym live. Sen var förstås Jay-Z riktigt riktigt bra och även Vampire Weekend. Och Hives levererar ju alltid. Jag säger bara åh vilken helg! Och så roligt att träffa nya människor!

Tyvärr var det ju ändå några missöden som inträffade. Alkohol blev stulen av oss från vårt tält och sen även våra skor när vi låg och sov. Otroligt tråkigt att bli av med sina nya converse-skor, och vem tar ett par skor liksom? Kan den som tog dom ens använda dom eller var det bara för grejen skull? GAH, så surt. Men riktigt sämst av allt under helgen var ju avslutet. Annas resväska blev stulen, mest troligt här i Umeå eftersom den inte var kvar i bussen när hon hoppade av i Skellefteå och den fortfarande låg kvar i bussen när jag hämtade ut min väska. Jag fattar inte hur dåligt vissa människor beter sig och tar saker som inte är deras! Hur gott sover dem om natten? Riktigt sämst!



RSS 2.0