Det kanske är dags

att blogga lite?









Såhär har senaste veckan sett ut litegranna.
Egobild, vinterväg till Harads, Klara på Sushirestaurang och söta söta Harry.
Imorrn är det nyår. Det ska firas hos Lotta och Daniel på Storgatan. Oooooh så myche trevlit!

Sådärja

Nu är jag hunnit installera mig hemma hos mamma och pappa uppe i Svensbyn. Skönt.
Vi kom hit i lördags och har hunnit avnjuta två fantastiska handbollsmatcher, två fantastiska middagar och två sköna kvällar i soffan.

Ikväll åker dock Björn tillbaka till Umeå för att lasta och packa om inför resan till amerikat. Han ska och hälsa på sin bror och hans familj tillsammans med resten av deras syskon och respektive. Dom kommer nog att få det himla trevligt. Men jag följer inte med som sagt, så alla pitebor som läser dehär ni kan sparka bak-ut av glädje nu för jag kommer jullfrossa här hemma i Piteå istället.

Sorry, det blev ingen bild i detta inlägget. Konstigt va? Jag tror jag har lyckats publicera en bild i varje inlägg i min 6 månader långa bloggkärriär.

Das ist alles...

Hemsida

Humlan på bilden är ingenting med texten i inlägget att göra..

Hemsidan ses bäst i Google Chrome eller IE8 eller senare version. Ni får väldigt gärna säga till om ni hittar nån bug på sidan. Dom tenderar att dyka upp varsomhelst. Fint. Tack :)

Sen får ni också väldigt gärna kommentera vad ni tycker om sidan, lite kritik skulle vara roligt tycker jag. All typ av kritik uppskattas. 



Release



Sådär. Då var det färdigt.
Välkomna till www.fannylindstrom.com



Julfint!





Tjena hejsan!

Iår när det var dags att dra fram allt julpyntet valde jag att göra lite såhär som bilderna ovan visar. Jag har hängt julgranskulor/pollar/pumlor/bollar (tror det finns folk som även säger pullor.. men det tkr jag känns fel) såhär i fönstret.
Så det kändes fint. Dessa som jag använder kommer från lagerhause.

Nu blir det beachvolley på iksu!



Söndagsmiddag


Mina köttfärsbiffar.


Sötpotatis, morötter och palsternacka.


Tillsammans med EU-kålen från bryssel och tzatsiki. Voilá!

Idag freestyle:ade jag till middag så det stod härliga till. Och bra blev det. Hurra till mina biffar!
Björn tyckte också det var gott, men det tycker han iofs alltid. Fast egentligen kan man skippa brysselkålen, den tyckte jag inte om, men har aldrig provat det tidigare så jag ville ge det ett försök först.



Kolla lill-killen.


Liten Lintu i somras.


Puttinutt fjutt tuttilutt sutt i nutt... ...Eller nått.

I brist på något roligt från mitt eget liv här nere i Umeå så få måste vi ju uppmärksamma Lintu som fyllde 6 månader igår. Haru fått någon fin present Lintu?



"i've seen you learned to work the google on the internetmachine"

Natursköna och ack så bildsköna Svensbyn...

Vi har haft problem med vårat internet. Och jag har bara mig själv att skylla egentligen men jag har ändå varit rosenrasande på vår internetleverantör hela morgonen. Men nu verkar det ha löst sig i alla fall...

I veckan har jag tränat rätt så mycket och igår träffade jag min jobbcoach igen. Det känns bra varje gång man är där, man blir peppad och så. 

Nu ska jag kasta i mig lunch och sen ska jag pinna iväg till IKSU. Det blir roligt :)

RSS 2.0