Mr Pepp






Killen som peppar. Himla bra att du finns!

Sen så ska vi uppmärksamma Lotta som har sagt upp korrelivet och ska flytta in i kollektiv på Geografigränd :) Glad var hon så glad blir jag!

Vi ska se lite riket innan vi kryper till kojs! Kram på er :)

My runaway man



Idag har Björn kommit hem! Jippie! Och jag får ha honom hemma ända till på fredag!
Ikväll har vi käkat wok, promenerat till stan och fikat och sedan sett på Riket när vi kom hem. Himlarns trevligt, förutom att jag glömde be om laktosfri mjölk i min latte och min mage nu är i uppror. Herregud vad denna vita dryck kan åsamka smärta!

I lördags på beachen kom jag och Carro faktiskt till kvarten, och där spelade vi riktigt bra men vårt motsånd var betydligt bättre än oss så vi förlorade ändå. Men det finns ändå mkt att ta med sig. På kvällen traskade jag över till Carro på tunnelbacken där vi käkade taccos och drack lite vin till maten. Himla fin kväll och alltid trevligt att träffa lite nya människor :)
Gårdagen (läs söndag) gick i tråkighetens tecken där inte mycket gjordes. Segt och tråkigt och blä.

Well cykelställ, nu skai jäg såve (dansk accent).
Godnatt!

Beach


Superskön dag ute på Bettnäs i somras då jag och Lena spelade ihop.

Tyvärr kommer nog inte vädret vara riktigt lika nice imorrn då jag och Carro ska spela. 10 grader och regn lovar yr.no TJOOHOOOOO! Men det kommer ändå bli fett nice att spela imorrn trots vädret. Pepp pepp pepp. Det är ju dock bara superbra lag med imorrn, vi kommer nog få däng så det bara smäller om det. Men det kommer bli sjukt kul iaf som sagt.

Tidigare ikväll åkte jag ner på stan och mötte upp med Anna och Emma. Vi käkade på Allstar och hade det trevligt. Emma ska åka till USA i slutet på September och vara borta 12 MÅNADER. OMG det är länge, men vilket äventyr det kommer att bli :)
Efteråt hyrde vi en film, jag säger bara vad hände? 45 minuter in i filmen gav vi upp.
I Love Philip Morris var inte den filmen jag trodde den skulle vara. Jim Carrey brukar ju leverera men i denna var allt bara så sjukt långdraget, jag förstod inte riktigt vad som var tanken. Jaja, inget att haka upp sig på.

Nu ska lillan sova (jag). Up early in the morning 2mora.


What?! Är det val iår?

Ett arbetsprov till Berghs våren 2010. Tanken var att man skulle locka förstagångsväljare till att rösta. Vet inte riktigt om det blev så bra, la inte ner särskilt mycket tid på arbetet heller. Men jag tänkte att jag kunde visa er iaf.

Det har väl ändå inte undgått någon att det är val iår..? Tänkte väl det.
Se nu till att läsa på om våra olika partier redan nu, håll ögon och öron öppna, för det är inte så rysligt långt bort till den 19e September då det är dags att gå till vallokalen. Våra stora dagstidningar har några bra test som du kan göra för att få lite vägledning. Men sen är det förstås bra att göra lite mer research eftersom dessa test inte är klockrena. Tyckte att Svenska Dagbladets Valkompass var rätt bra. 

Nu ska jag dra till gymmet!

Amelie från Montemarte


Min vackra syster.

Lite synd på att ena handen skulle vara utanför bild. Men Jag tycker hennes ansiktsuttryck är så starkt och bra att det inte riktigt märks dedär med handen.

Ska lägga mig och se film. Blir nog Amelie från Montemarte. Det var väldigt längesen jag såg den braiga filmen. Den är ju rätt lång iofs och klockan är rätt mkt.. Äh jag är ju "ledig" imorrn.

Hoppas att ni, mina 3 läsare, mår bra!
Godnatt!

wednesdayrain


Koola Anna kommer till mig ikväll! Bilden är från i våras när vi fikade på Waynes.

Igårkväll höll jag aldrig på att somna. Bokstavligen - så därför var det sjukt jobbigt imorse att kliva upp och säga bye bye till Björn som åkte till Sthlm idag. Summa kardemumma, jag sov alldeles för länge efter det. Men det behövdes ju, säger vi. 

Nä nu ska jag röja undan här lite för jag får ju en middagsgäst lite senare!

Regna inte bort nu folket därute! Peace!

my love is leaving me


Björn lirar på farsans gitarr.

Imorgon drar Björn iväg till Sthlm och senare vidare till Tyskland över helgen där de ska spela på några festivaler.
Senare drar de vidare till Texas, USA på turné i 4 veckor. Turligt nog kommer han hem på söndag och är hemma i några dagar tills de drar vidare. Jag säger bara HEJ, vad jobbigt det kommer att bli att han är borta så jäkla länge. Nåväl, jag får sysselsätta mig med mycket beach, vänner och jobbsökande.

Bye.

selfportrait.


Testbild från studion i vintras nån gång.

Ok, idag har jag inte fått mkt gjort. MÅSTE ta tag i alla dessa jobbansökningar. Skärpning, skärpning!

Spelade beach, 2½ timme i beachhallen idag. Efter det handlade jag, klev innanför dörren hemma, duschade, hängde tvätt, plockade och bar ned lite i förrådet och tömde förrådet på två grejer som jag och Björn tog till sopstation. Efter det drog vi vidare till Holmsund där vi lämnade escorten, slängde i oss middag, följde med Göran, Lena och Malin till flygplatsen där vi vinkade adjö till Malin som skulle hem till Götet för denna gång.
Efter det masserade Björn min rygg, sedan satte jag mig här och hjälpte Björn lite med sin film som han pysslar med nu.

Nu tänkte jag lägga mig och läsa innan jag somnar. 

Kram svejs!

Inlägg


Jag på Björns stuga ifjolsommar.



Björn hade otroiga polisonger och jag var albinoblek.


Björns syrra Malin kom efter nån dag. Vi åt en fantastisk sommarmiddag med regnbåge fångad i Njakkaure.
Än idag tänker jag på denna måltid och vill påstå att det är en av de goaste middagar jag upplevt.


Så olik mig, och ändå bara ett år sedan.


Björn. Kan inte förstå att jag tillät honom ha så mkt skräp i ansiktet.


Nu har jag precis ätit och målat mina naglar mintgröna. Björn kom precis hit från Umeå.
Idag har jag varit till stan och hälsat på Lotta, Daniel och hundarna. Lintu har blivit så stor! Så fint att få träffa  min goda väninna :)  Kram på dig Lottski!
Imorgon är det Lijda Live, kom och dansa med oss!

Glad helg på er!

Mr and Mrs Lindh



Okej Erica och Erik. Äkta makar. Här kommer en avbildning. Och kanske man kan se det som en försenad bröllopspresent?



Not much to say



Bild på vackra Klara, fotad av mig :)


Tjena hejs!

Jag lovade ju en resumé av ngt slag. Men just nu kändes det inte alls särskilt roligt att berätta om vad som hänt sen sist (host: sist jag var någorlunda aktiv med bloggandet).  Därför blir det extremt kortfattat. Jag har sagt upp mig från jobbet, var till Piteå förra helgen och träffade Sanne och Josse fredagkväll, gick på Nolia lördag dag. Fotade Klara hemma i Svemsbyn och åkte till min kusins 30-årsfest senare på kvällen. Söndag såg jag Klara spela fotboll och så åt jag surströmming innan jag rullade vidare ner till Umeå på kvällen.

Sen i veckan har jag ju förstås spelat lite beach och igårkväll blev det faktiskt, hör och häpna, tisdagsrex tillsammans med Carro och Hanna. Carro fyllde nämnligen år och det måste man ju självklart fira, även om Carro själv inte var så sugen kanske till en början. Nåväl, himla trevligt var det faktiskt. Och en helt annan känsla bland folket som var ute igårkväll, inte den vanliga supa-hårt-som-tusan-fullast-vinner-stilen som man kan stöta på fredag-lördag. Så, att rekommendera till nästa sommar för nu är det ju tyvärr inte så mycket sommarvärme eller tisdagsrex kvar här i Schweden/Umeå.

Ikväll drog jag och B-Boy till Holmsund och käkade hos Björns päron. Björns syster Malin var hemma från GBG, så henne fick man också träffa en liten stund. Gemytligt.

Imorrn drar jag till Piteå igen, ska vara med och hjälpa mors/fars med Lijda Live (pubkväll med livemusik med musiker från Svensbyn eller med anknytning till världens bästa by). Ska bli trevligt, eller gemytligt - som för övrigt är det nya ordet som jag använder närhelst det passar; någorlunda.

BAAAAHHAAA HEJDÅÅÅÅ!!




Sry


Klara, fotad i helgen när jag var hem till Piteå. Otroligt vacker som vanligt.

Ok, jag snabbuppdaterar här bara för att jag varit så sjukt dålig på det senaste veckan. Skärpning.
Ni kan få en mer utförlig resumé senare. Nu ska jag iväg och spela beach.

Tjohejs!


Trött som få

Hej!

Jag ligger i sängen och surfar runt lite. Är supertrött och ska strax sova. Jag ville bara berätta att jag lever och nu är hemma från Norrköping. Vi kom hem igår vid 9 helt slutkörda, idag steg jag upp halv 7 och infann mig på Rådhustorget i Umeå.

Och sysslar med detta http://www.swedishbeachtour.se/ <--- Himla lajbans. Det kommer jag att pyssla med resten av helgen också. Tack och godnatt!



Piteå Dansar och Ler 2010


Lintu.

Pdol iår blev för mig väldigt kort. Jag skjutsade in och hämtade mina föräldrar torsdagkväll, och sedan gick jag själv på fredagen. Igår var jag så bakis och blev sedemera sjuk och blev sängliggande hela dagen. Kom i säng på lördagmorgon vid halv 4, sov till 1, käkade lite och sov sedan ända till halv 6. Det fanns inte en chans att jag skulle orka med ngt dansande och leeande. Så det fick helt enkelt utebli, höjdpunkten på dagen blev ett besök på OK i roknäs där vi köpte godis, och det var det. Jag somnade vid 1 på natten och sov utan problem till 11 nästa dag. Och nu längtar jag tills jag kryper till kojs igen.

Imorgon har vi ställt väckaren på halv 6. Då sätter vi oss i Focusen och beger oss mot Sthlm där vi kommer att hyra en kamera och hämta upp Daniel, sedan kör vi sista sträckan till Norrköping där vi ska vara i 3 dagar och filma.

Kommer därför inte bli så mkt bloggande tyvärr.

Nu ska jag snyta mig och ta en värktablett, aaahhh så förkyld jag är. Kram hejs!

RSS 2.0